העוגה המתוקה של ראם
הכנתם יופי של ארוחת חג? זה לא אומר שאפשר לחפף עם הקינוח: קבלו מתכון לעוגה נהדרת עם מילוי של קרם וניל וציפוי שוקולדי ועשיר, כזאת שאף אחד לא ייסרב לפרוסה ממנה (ואולי אפילו עוד אחת), מקטנים ועד גדולים
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתחתית:
6 ביצים מופרדות
2 כפיות חלב טרה
3 כפיות סוכר
חבילת אינסטנט פודינג ווניל
לקרם:
1 שמנת מתוקה טרה 38%
כוס חלב טרה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב
2 כפות חלב טרה
25 גרם חמאת טרה
אופן ההכנה:
1 מכינים את התחתית: מערבבים בקערה את החלמונים והחלב היטב.
2 מניחים את החלבונים במיקסר ומקציפים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן תפוח ויציב.
3 מקפלים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים המוקצפת, מוסיפים את האינסטנט פודינג, וממשיכים לקפל עד לקבלת מסה אחידה ויציבה.
4 מעבירים את המסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה. משאירים את העוגה בתנור הכבוי למשך 20 דקות נוספות.
5 מכינים את הקרם: מניחים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
6 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את כל מרכיבי הציפוי בפולסים של חצי דקה (כל חצי דקה יש לערבב את המסה) למשך 2 דקות עד לקבלת מסה חלקה.
7 מרכיבים את העוגה: משטחים בעזרת פלטה או קלף קונדיטורים את הקרם על תחתית העוגה ומקררים למשך כשעה.
8 לאחר כשעה מצפים בשוקולד, משטחים אותו בעדינות על כל העוגה ומקררים למשך כשעתיים. מגישים עם חיוך.
מתכון: ראם בן עמי | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי