אוכל

העוגה המתוקה של ראם

הכנתם יופי של ארוחת חג? זה לא אומר שאפשר לחפף עם הקינוח: קבלו מתכון לעוגה נהדרת עם מילוי של קרם וניל וציפוי שוקולדי ועשיר, כזאת שאף אחד לא ייסרב לפרוסה ממנה (ואולי אפילו עוד אחת), מקטנים ועד גדולים

תוכן שיווקי | מחלבת טרה | פורסם 10/05/17 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתחתית:

6 ביצים מופרדות

2 כפיות חלב טרה

3 כפיות סוכר

חבילת אינסטנט פודינג ווניל

לקרם:

1 שמנת מתוקה טרה 38%

כוס חלב טרה

חבילת אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:

100 גרם שוקולד חלב

2 כפות חלב טרה

25 גרם חמאת טרה

אופן ההכנה:

1 מכינים את התחתית: מערבבים בקערה את החלמונים והחלב היטב.

2 מניחים את החלבונים במיקסר ומקציפים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן תפוח ויציב.

3 מקפלים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים המוקצפת, מוסיפים את האינסטנט פודינג, וממשיכים לקפל עד לקבלת מסה אחידה ויציבה.

4 מעבירים את המסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה. משאירים את העוגה בתנור הכבוי למשך 20 דקות נוספות.

5 מכינים את הקרם: מניחים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.

6 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את כל מרכיבי הציפוי בפולסים של חצי דקה (כל חצי דקה יש לערבב את המסה) למשך 2 דקות עד לקבלת מסה חלקה.

7 מרכיבים את העוגה: משטחים בעזרת פלטה או קלף קונדיטורים את הקרם על תחתית העוגה ומקררים למשך כשעה.

8 לאחר כשעה מצפים בשוקולד, משטחים אותו בעדינות על כל העוגה ומקררים למשך כשעתיים. מגישים עם חיוך.

מתכון: ראם בן עמי | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי 

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן