אוכל

פנקוטה ענבים של רוני לשבועות

קינוח פנקוטה קטיפתי עם ניחוחות וניל, שמקבל את טוויסט השבועות שלו בצורת תוספת מרעננת וקיצית של ענבים טריים. שדרוג אמיתי, ואם אתם שואלים אותנו - אז ענבים קפואים יעבדו כאן אפילו יותר טוב

יחסי ציבור | מחלבת טרה | פורסם 13/05/17 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

650 מ"ל שמנת מתוקה 38%

1 כוס חלב

מקל וניל מרוקן מתוכנו (משתמשים רק בתוכן)

חצי כוס סוכר

2 כפיות ג'לטין

רבע כוס מים קרים

2 כוסות ענבים בשני הצבעים, חצויים 

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הג'לטין עם המים ומניחים בצד עד לספיגת כל הנוזלים.

2 מחממים בסיר את השמנת, החלב ותוכן מקל הווניל. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד להמסתו.

3 מחממים את הג'לטין במיקרוגל עד שיהפוך לצלול ונוזלי. מוסיפים את הג'לטין לתערובת השמנת ומערבבים היטב. מצננים את התערובת.

4 מניחים בכוסות הגשה את הענבים החצויים ומעליהם מוזגים את הבלילה שהתקבלה.

5 מכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות (רצוי למשך לילה) ומגישים (ניתן להגיש עם רוטב פסיפלורה או כל רוטב אחר שאוהבים).

100% הנאה: ענבים קפואים יכולים להיות קישוט כיפי לצד הפנקוטה. הקפיאו ענבים ירוקים וסגולים לקבלת פינוק כיפי לימי הקיץ החמים.

*לא להגיש ענבים קפואים לילדים מתחת לגיל 5.

מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן