פנקוטה ענבים של רוני לשבועות
קינוח פנקוטה קטיפתי עם ניחוחות וניל, שמקבל את טוויסט השבועות שלו בצורת תוספת מרעננת וקיצית של ענבים טריים. שדרוג אמיתי, ואם אתם שואלים אותנו - אז ענבים קפואים יעבדו כאן אפילו יותר טוב
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
650 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב
מקל וניל מרוקן מתוכנו (משתמשים רק בתוכן)
חצי כוס סוכר
2 כפיות ג'לטין
רבע כוס מים קרים
2 כוסות ענבים בשני הצבעים, חצויים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הג'לטין עם המים ומניחים בצד עד לספיגת כל הנוזלים.
2 מחממים בסיר את השמנת, החלב ותוכן מקל הווניל. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד להמסתו.
3 מחממים את הג'לטין במיקרוגל עד שיהפוך לצלול ונוזלי. מוסיפים את הג'לטין לתערובת השמנת ומערבבים היטב. מצננים את התערובת.
4 מניחים בכוסות הגשה את הענבים החצויים ומעליהם מוזגים את הבלילה שהתקבלה.
5 מכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות (רצוי למשך לילה) ומגישים (ניתן להגיש עם רוטב פסיפלורה או כל רוטב אחר שאוהבים).
100% הנאה: ענבים קפואים יכולים להיות קישוט כיפי לצד הפנקוטה. הקפיאו ענבים ירוקים וסגולים לקבלת פינוק כיפי לימי הקיץ החמים.
*לא להגיש ענבים קפואים לילדים מתחת לגיל 5.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה