עוגת חלבה מסמטאות ירושלים
עוגת מוס חלבה ופיסטוקים, מפנקת ועשירה שאפשר לגוון באין ספור דרכים: להוסיף דבש, שוקולד לבן או מה שאתם אוהבים, להגיש בכוסות אישיות במקום בתבנית או כל דבר שיתן טאצ' אישי לקינוח מוצלח במיוחד
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבסיס (תבנית בקוטר 26 ס"מ):
150 גרם ביסקוויטים, טחונים
חצי כוס פיסטוקים, קלופים וקצוצים גס
2 כפות סוכר
150 גרם חמאת טרה, מומסת
למוס:
2 שמנת מתוקה 38% טרה
קופסת אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה טרה 9%
150 גרם חלבה, מפוררת
חצי כוס סוכר
לקישוט:
סילאן
תלתלי חלבה
פיסטוקים, קלופים וקצוצים
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הבסיס. משטחים בתבנית ומהדקים היטב.
2 מקציפים יחד את השמנת המתוקה ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצפת אחידה.
3 מערבבים יחד בכלי נפרד את הגבינה עם החלבה והסוכר, ומקפלים לתוך הקצפת.
4 יוצקים את המילוי מעל בסיס העוגה, ומכניסים להקפאה למשך שעה לפחות.
5 מקשטים עם סילאן, תלתלי החלבה והפיסטוקים, ומגישים.
* ניתן להכין את המתכון גם כקינוחים אישיים.
100% מחמאות: צורת ההגשה יכולה להשתנות, תוסיפו דבש או שוקולד לבן, ותנו את הטאצ' האישי שלכם.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה