אוכל
צילום׃ רונן מנגן, מחלבת טרה

עוגת חלבה מסמטאות ירושלים

עוגת מוס חלבה ופיסטוקים, מפנקת ועשירה שאפשר לגוון באין ספור דרכים: להוסיף דבש, שוקולד לבן או מה שאתם אוהבים, להגיש בכוסות אישיות במקום בתבנית או כל דבר שיתן טאצ' אישי לקינוח מוצלח במיוחד

תוכן שיווקי | מחלבת טרה | פורסם 11/05/17 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 63 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבסיס (תבנית בקוטר 26 ס"מ):

150 גרם ביסקוויטים, טחונים

חצי כוס פיסטוקים, קלופים וקצוצים גס

2 כפות סוכר

150 גרם חמאת טרה, מומסת

למוס:

2 שמנת מתוקה 38% טרה

קופסת אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה טרה 9%

150 גרם חלבה, מפוררת

חצי כוס סוכר

לקישוט:

סילאן

תלתלי חלבה

פיסטוקים, קלופים וקצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הבסיס. משטחים בתבנית ומהדקים היטב.

2 מקציפים יחד את השמנת המתוקה ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצפת אחידה.

3 מערבבים יחד בכלי נפרד את הגבינה עם החלבה והסוכר, ומקפלים לתוך הקצפת.

4 יוצקים את המילוי מעל בסיס העוגה, ומכניסים להקפאה למשך שעה לפחות.

5 מקשטים עם סילאן, תלתלי החלבה והפיסטוקים, ומגישים.

* ניתן להכין את המתכון גם כקינוחים אישיים.

100% מחמאות: צורת ההגשה יכולה להשתנות, תוסיפו דבש או שוקולד לבן, ותנו את הטאצ' האישי שלכם.

מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן