צילום׃ Paulo Vilela, shutterstock
סביצ'ה סלמון פיקנטי
מנה ראשונה קלילה ומרעננת עם שמן זית שישדרג את הטעמים. רק 10 דקות של הכנה ואפשר להתחיל אכול
| יד מרדכי
| פורסם 22/05/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם פילה סלמון נקי מעור
2 כפיות מלפפונים חמוצים קצוצים דק
2 כפיות צלפים סחוטים
בצל סגול קצוץ דק
2 כפיות כוסברה קצוצה
כפית עירית קצוצה
כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ
3 כפיות חרדל דיז'ון
2 כפיות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הסלמון לקוביות קטנות ואחידות בעובי של 1 ס"מ בערך.
2 מערבבים את הסלמון בקערה עם חרדל, מלפפונים חמוצים, בצל, צלפים ושמן זית.
3 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים בכוס הגשה עם כוסברה ועירית מעל.