אוכל
צילום׃  Paulo Vilela, shutterstock

סביצ'ה סלמון פיקנטי

מנה ראשונה קלילה ומרעננת עם שמן זית שישדרג את הטעמים. רק 10 דקות של הכנה ואפשר להתחיל אכול

| יד מרדכי | פורסם 22/05/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פילה סלמון נקי מעור

2 כפיות מלפפונים חמוצים קצוצים דק

2 כפיות צלפים סחוטים

בצל סגול קצוץ דק

2 כפיות כוסברה קצוצה

כפית עירית קצוצה

כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ

3 כפיות חרדל דיז'ון

2 כפיות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הסלמון לקוביות קטנות ואחידות בעובי של 1 ס"מ בערך.

2 מערבבים את הסלמון בקערה עם חרדל, מלפפונים חמוצים, בצל, צלפים ושמן זית.

3 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים בכוס הגשה עם כוסברה ועירית מעל.