צילום׃ shutterstock By Alp Aksoy
סלט פטריות מוקפצות
פשוט להכנה ומלא בטעמים: סלט פטריות חם עם בלסמי ושמן זית שכל אחד ישמח לארח בצלחת
| יד מרדכי
| פורסם 23/05/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת פטריות שמפיניון או פורטובלו (או שתיהן), חתוכות
3 וחצי כפות שמן זית
2 וחצי כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
צרור בצל ירוק, קצוץ
צרור עלי בייבי
אופן ההכנה:
1 מחממים כף שמן זית במחבת על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.
2 מוסיפים את שאר שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומערבבים עד שהמרכיבים מתמזגים.
3 מכבים את האש ומניחים לפטריות לנוח עד שהן כבר לא לוהטות אבל עדיין חמימות.
4 מוסיפים בצל ירוק ומערבבים.
5 מניחים עלי בייבי בקערת הגשה ויוצקים מעל את הפטריות החמות.
6 מערבבים ומגישים.