אוכל
צילום׃ shutterstock By Alp Aksoy

סלט פטריות מוקפצות

פשוט להכנה ומלא בטעמים: סלט פטריות חם עם בלסמי ושמן זית שכל אחד ישמח לארח בצלחת

| יד מרדכי | פורסם 23/05/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 200 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פטריות שמפיניון או פורטובלו (או שתיהן), חתוכות

3 וחצי כפות שמן זית

2 וחצי כפות חומץ בלסמי

מלח

פלפל שחור

צרור בצל ירוק, קצוץ

צרור עלי בייבי

אופן ההכנה:

1 מחממים כף שמן זית במחבת על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.

2 מוסיפים את שאר שמן הזית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומערבבים עד שהמרכיבים מתמזגים.

3 מכבים את האש ומניחים לפטריות לנוח עד שהן כבר לא לוהטות אבל עדיין חמימות.

4 מוסיפים בצל ירוק ומערבבים.

5 מניחים עלי בייבי בקערת הגשה ויוצקים מעל את הפטריות החמות.

6 מערבבים ומגישים.