אוכל
צילום׃ Vorontsova Anastasiia, ShutterStock

סלט ירוק ושקדים מלוחים ברוטב חרדל ודבש

מחפשים לגוון את הסלט הירוק הקבוע? מוזמנים לנסות את זה - הרבה הרבה עשבי תיבול קצוצים, טאץ' של פיצוחים מלוחים ורוטב קלאסי וטעים

| יד מרדכי | פורסם 23/05/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כפית ממרח חרדל דבש

מיץ מלימון אחד

1 שן שום, כתושה

3 כפות שמן זית

3 צרורות פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

100 גרם שקדים מלוחים

מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערת סלט ממרח חרדל דבש, מיץ לימון ושום בעזרת מזלג או מטרפה.

2 מוסיפים שמן זית בהזלפה עדינה ותוך כדי טריפה של הרוטב.

3 קוצצים את עשבי התיבול והשקדים המלוחים.

4 מערבבים, טועמים, ממליחים ומגישים מיד.