זה קרה בפעם הרביעית - הסיקרט דינר של מחלבות גד חזרה להפתיע את קהל הסועדים שהגיעו מלאי ציפיות לערב הראשון של הפרויקט. האירוע התקיים ב״ארט קלאב״ בתל אביב, מיקום שנודע להם רק 24 שעות לפני. גם אנחנו היינו שם כדי לחוות את החוויה מקרוב
הכניסה לאירוע הייתה דרך שתי שורות של כדי טנזייה על פחמים, כאשר הדבר הראשון שפוגשים כשנכנסים הוא המטבח. קיבלנו כוס יין לבן מבעבע ונישנשנו מקלול פקורינו זיתים שחורים וזרעי כוסברה. טעים!
כשקבלת הפנים הסתיימה, נכנסנו פנימה והתיישבנו סביב שולחן מכוסה בזיתים, כשבצד פעל דופק זיתים עם אובניים שהכניס אותנו לאווירה
המנות התחילו לרוץ על השולחן ללא הפסקה: מסאבחה לובייה ולאבנה עם שמן זית ראשון במסיק, גבינת פטה כבשים על חובייזה, פירות ים בתוך גלגל גרנה פדנו ענק ועוד ועוד מנות שלא רצינו להפסיק לאכול
ארז קומרובסקי, השף שאחראי על הארוחה המפנקת, הסתובב בין האורחים ופינק אותנו בכוסיות של אוזו
ברקע התנגנה מוזיקה אותנתית שהוסיפה עוד נדבך לאווירה ועשתה לנו שמח בנשמה
כשהבטן כבר מלאה, ורגע לפני הקינוחים - עלתה על הבמה הזמרת צליל דנין, שנתנה הופעה אוריינטלית מעולה שהקימה אותנו על הרגליים
הקינוחים הוגשו והיין המשיך להימזג לכוסות לאורך כל הערב. ביציאה התפנקנו עם ציידנית מלאה בגבינות של מחלבות גד, כדי שנוכל להמשיך את החוויה הכיפית הזו גם בבית. נתראה בשנה הבאה!
הגבביטול