החומרים:
6 יחידות כרעי עוף, או עוף שלם במשקל 2 קילו, או 12 שוקי עוף
1 שקית מלח
תבלינים לפי הטעם: סלרי, תימין, קימל, קינמון, אגוז מוסקט, כורכום, חרדל, ג'ינג'ר, רוזמרין, אורגנו, עשבי תיבול, טרגון, כוסברה, קצח, פלפל אדום, תה ירוק, קליפות הדרים, בזיליקום, שום, מרווה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. מניחים את העוף או את חלקיו במרכז תבנית אפייה.
3. מפזרים את המלח והתבלינים הנבחרים מסביב באופן אחיד.
4. לוקחים מעט מתערובת המלח והתבלינים וזורים על העוף.
5. צולים 30-40 דקות (לעוף שלם: 60-80 דקות), עד להשחמה.
6. מגישים חם.
* במקום להשתמש במלח ובתבלינים, אפשר לקצר תהליכים ולרכוש מלח מתובל לצלייה.