אוכל

מלפפונים כבושים בסגנון קוריאני

אנחנו מודים שאיננו מכירים את המטבח הקוריאני לעומקו, אבל די בהצצה הזאת, שקיבלנו באדיבות רותי רוסו, כדי שנרצה להעמיק איתו קשרים. או במילים אחרות: וואו! חמוצים שמוכנים תוך חצי שעה!! הלכנו להביא מלפפונים

רותי רוסו | מבשלים עם קשת - רותי רוסו | פורסם 17/02/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 113 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כפית מלח

1 כף צ'ילי גרוס

1 כפית שום כתוש

3 כפות חומץ אורז

2 כפות סוכר

1 כפית שומשום קלוי מעט

1 כפית שמן שומשום

1 בצל ירוק, פרוס (החלק הירוק בלבד)

4 מלפפונים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט המלפפונים.

2 חורצים את המלפפונים לאורכם במזלג (כך הם יספגו טוב יותר את טעמי המשרה) ופורסים דק לעובי של כ-2 מ"מ.

3 מוסיפים את המלפפונים לקערה עם המשרה ומערבבים. מניחים להם לעמוד כחצי שעה ומגישים. את השאריות שומרים במקרר בצנצנת אטומה נקייה.

* אפשר להגיש עם מעט פלפל חריף פרוס.

מלפפונים כבושים בסגנון קוריאני (וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו)
מלפפונים כבושים בסגנון קוריאני|וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו

>> לפרק המלא

התוכנית של רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.