צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
קציצות טונה ב-5 מרכיבים
קציצות חלומיות שגם לא דורשות מאמצים מיוחדים וגם ימצאו שימוש לחלק מפחיות הטונה שנאגרו לכם במזווה. הן יגזלו מכם רק 5 מרכיבים וגג רבע שעה עבודה, ויש גם לא מעט אופציות להרפתקנים שמחפשים איך לשדרג אותן
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 31/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-12 קציצות:
קופסת טונה בשמן/מים
חצי כוס פירורי לחם
חצי בצל (100 גרם)
2 ביצים
חופן פטרוזליה/כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מסננים את טונה (מהשמן או המים).
2 מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת לתערובת אחידה.
3 מגלגלים את התערובת לקציצות במשקל 30 גרם כל אחת.
4 מטגנים במעט שמן במחבת עד להזהבה משני הצדדים (אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה), ומגישים.
* אופציות לתוספות לבחירה (להוסיף לתערובת סעיף 2):
מעט גרידת לימון/כפית מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
כפית חרדל
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
כף סרירצ'ה
כף ממרח לימון כבוש
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב