אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

סטייק כרובית פיצה

קבלו מתכון לפיצה מהממת בלי בצק בכלל: במקום כל הפחמימות (וגם כל העבודה הכרוכה בהן) - פשוט משתמשים בפרוסות כרובית צלויות ומושלמות בפני עצמן. מי אמר שפיצה לא יכולה להיות גם סופר טעימה וגם בריאה?

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 22/12/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 276 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כרובית גדולה 

מעט שמן זית 

מלח

פלפל שחור 

רוטב פיצה או רוטב עגבניות

200 גרם גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי. 

3 מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

סטייק כרובית פיצה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
סטייק הכרובית רגע לפני שהופך לפיצה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4 מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה. 

5 מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה. 

מגישים חם. 

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.