אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פיצה אישית במיקרוגל

לפעמים אנחנו לא רעבים עכשיו, אלא רעבים כבר מלפני שעה. רון יוחננוב מבריק עם מתכון היסטרי לפיצה במיקרו (כן!) בול לרגעים כאלה: בצק פלא שמכינים בצ'יק, רוטב, גבינה, תוספות ומיקרוגל. זה כל מה שאתם צריכים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 09/02/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 311 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

50 גרם (3 כפות גדושות) קמח תופח 

30 מ"ל (2 כפות) חלב

קורט מלח

רוטב פיצה

גבינת מוצרלה או גבינה צהובה, מגורדת 

תוספות לבחירה 

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, החלב והמלח עד שמתגבש בצק. מגלגלים את הבצק לכדור ובעזרת מערוך משטחים לצורה של פיתה. 

2 מניחים על צלחת חסינת חום ומחוררים את הבצק בעזרת מזלג.

3 מכניסים למיקרוגל ל-40 שניות. 

4 מוציאים את הבצק מהמיקרוגל, מוסיפים את הרוטב והגבינה הצהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים לעוד 20 שניות (כמובן שהזמנים יכולים להשתנות קצת בין מיקרו למיקרו). 

5 מגישים חם. 

** המתכון בהשראת Emma's Goodies

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.