צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
צ'יפס פסטה
זוכרים את הפסטה פטה בתנור מטיקטוק שחירפנה את הרשת? אז עכשיו להיט חדש עם פסטה השתלט לנו על הפיד: פסטה קראנצ'ית בקלי קלות שלא מצליחים להפסיק לנשנש. אם ברשותכם מכשיר לטיגון באוויר חם - זה הזמן להשתמש בו
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 05/07/21
- זמן עבודהחמש דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת פסטה
3 כפות גבינת פרמזן (לא חובה)
כפית עשבי תיבול טריים או תבלינים יבשים
מלח
פלפל שחור
כף שמן
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומפזרים מעליו את הפסטה בשכבה אחת (אפשר גם להשתמש במכשירי טיגון אוויר חם ללא שמן).
5 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה.
6 מגישים חם, מומלץ לד מטבלים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.