אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

חטיף קוקוס נוסטלגי ב-3 מרכיבים

כן, אנחנו היינו מהילדים המוזרים האלה שמעדיפים חטיף קוקוס ורוד על פני שוקולד. מאז גדלנו ובגרנו ואנחנו עדיין חולים על קוקוס, אבל רק עכשיו גילינו כמה קל להכין את הממתק הזה בבית. והפיסטוקים? שדרוג המאה

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 22/03/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 196 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

350 גרם קוקוס טחון 

3 כפות סירופ מלבי או צבע מאכל אדום (או תרכיז פטל)

פחית חלב מרוכז

לשדרוג:

50 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה חצי כוס קוקוס עם סירופ המלבי או צבע מאכל, עד שמתקבל צבע ורוד (אם אין לכם סירופ או צבע מאכל אפשר להשתמש גם בתרכיז פטל). 

2 בקערה נוספת מערבבים את יתרת הקוקוס עם החלב המרוכז עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים למקרר לרבע שעה.

>> מתכונים לפסח

>> קינוחים לפסח

3 בעזרת ידיים מעט רטובות מייצרים רצועות גליליות מהעיסה.

4 מפזרים על צלחת את הקוקוס הצבוע (אפשר ורצוי להוסיף לו פיסטוקים קצוצים), ומגלגלים בפנים את הרצועות. 

5 חותכים את הרצועות לחתיכות בגודל הרצוי. 

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.