צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
טבית מהיר בשקית צלייה
בניגוד לכל טבית אחר שתפגשו, את זה מכינים ב-5 דקות. מערבבים הכל בשקית, מכניסים לתנור, הולכים לישון צהריים וקמים כשהאוכל מוכן
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 24/03/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 כוסות אורז פרסי
6 חלקי עוף (כרעיים, ירכיים, שוקיים)
1 בצל גדול, מקולף וקצוץ דק
5 כפות רסק עגבניות
5 כפות שמן
כף פפריקה
מלח
פלפל שחור
כף שטוחה בהרט עיראקי
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מכניסים את כל המרכיבים לשקית צלייה. מוסיפים 4 כוסות מים חמימים, סוגרים את השקית ומנערים בעדינות לערבוב. אין צורך לחורר את השקית.
3 מניחים בתוך תבנית או סיר שמתאים לתנור ואופים במשך שעה וחצי. מגישים חם.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.