צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
קונוס טוסט טורטייה
זה אולי נראה כמו משחק ילדים, אבל חברים: יש טוסט טורטייה ויש טוסט טורטייה מושלם. ההבדל, כרגיל, נמצא בפרטים הקטנים (למשל - גבינת שמנת מעורבבת עם פסטו, תודו שכזה לא מרחתם עד היום). קדימה, רבע שעה ואתם שם
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 05/01/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 עלי טורטייה
100 גרם גבינת שמנת מעורבבת עם 2 כפות פסטו
200 גרם גבינת צהובה מגורדת או מוצרלה
עגבניות פרוסות
זיתים
אופן ההכנה:
1 מחממים טוסטר לחיץ.
2 לוקחים טורטייה ויוצרים חתך על רדיוס שלה (קו ישר ממרכז המעגל עד לשוליים).
3 מורחים וממלאים: מורחים את גבינת השמנת עם הפסטו על שני רבעים של הטורטייה. על אחד מהם מניחים פרוסות עגבנייה. מפזרים גבינה צהובה על רבע שלישי וזיתים על רבע רביעי.
4: מקפלים לקונוס: לוקחים את הטורטייה מהקו החתוך ומקפלים פנימה. את המשולש שנוצר מקפלים פנימה, וסוגרים קיפול נוסף על החלק שנותר חשוף.
5 מניחים בתוך מכשיר הטוסטר וסוגרים. אופים עד הזהבה, ומגישים חם.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.