אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

טוסט חביתה מהפכני

חברים, מהפכה: אם עד היום הכנתם חביתה בנפרד וטוסט בנפרד, היום תלמדו איך להכין אותם יחד בילט-אין, על אותה מחבת בכלום עבודה. מנה כיפית וטעימה, ורק כלי אחד לשטוף כשמסיימים. זה ווין-ווין

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 17/03/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 317 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ביצים

2 כפות חלב 

מלח

פלפל שחור

מעט חמאה או שמן זית, לטיגון

2 פרוסות לחם

2 פרוסות גבינה צהובה (איזה סוג שרוצים)

תוספות לבחירה (לא חובה): עגבניות/בצל/פטריות/עשבי תיבול/זיתים

 

אופן ההכנה:

1 טורפים בקערה את הביצים והחלב ומתבלים.

2 מחממים מחבת ומשמנים.

3 יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, טובלים את פרוסות הלחם בביצים שבמחבת והופכים. הופכים את כל תכולת המחבת - הלחם והביצה - כך שהחביתה פונה למעלה והלחם למטה (ראו בסרטון).

4 מוסיפים גבינה צהובה ותוספות, אם רוצים. מקפלים את הצדדים של החביתה פנימה ואז עושים קיפול נוסף לצורת כריך. 

5 מזהיבים מעט משני הצדדים ומגישים.

רון יוחננוב מציג: טוסט חביתה מהפכני  (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
רון יוחננוב מציג: טוסט חביתה מהפכני |צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב