פאייה ספרדית מהירה במחבת
אנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושר
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 כפות שמן זית
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
2 יחידות פרגית או חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
3-4 נקניקיות צ'וריסוס איכותיות
2 מקלות סלרי, קצוצים דק
1 פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות
3-6 שיני שום, כתושות
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה מעושנת
מעט כורכום
מלח
פלפל שחור
2 כוסות אורז
3 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת עם שמן.
2 מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה.
3 מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים.
>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
4 מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.
5 מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.