אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

כריך שאריות הכי טעים שיש

מי אם לא רון יוחננוב יודע שאין דבר כזה ארוחת חג בלי מקרר מפוצץ בקופסאות אוכל של שאריות משולחן החג? אז בשביל לנצל טוב טוב את כל מה שטרחתם להכין, קבלו מתכון פגז לכריך עוף מפורק טעים וחסכוני

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 08/09/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חלקי עוף מפורקים (כל חלק יעבוד)

2 כפות שמן זית 

4 שיני שום כתושות

מעט צ'ילי חריף טרי 

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות רוטב ברבקיו

 

חצי כוס מים רותחים 

מלח

פלפל שחור 

להגשה:

לחמניות המבורגר

חסה

בצל 

עגבנייה 

אופן ההכנה:

1 מפרקים את העוף לרצועות.

2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי. מוסיפים את הרטבים ומביאים לרתיחה.

3 מוסיפים למחבת את העוף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את העוף.

4 פורסים את הבצל, העגבנייה והחסה, ומגישים בלחמניית המבורגר.

כריף עם עוף מפורק (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
עכשיו אנחנו מבינים את רוס מ"חברים"|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם. 

בתיאבון!