צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
פרעצל מבצק יוגורט
חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגורט, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. מעצבים, אופים וזהו - הנה הפכתם לאנשים שמתקתקים פרעצלים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 27/10/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
3 כוסות קמח תופח
250 מ"ל יוגורט
ביצה
כפית מלח
לעיטור:
ביצה טרופה
תוספות כמו שומשום, מלח גס, זעתר או מה שמתחשק
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק (אפשר במיקסר).
3 מחלקים ל-6 חלקים שווים ומעצבים ללחמניות פרעצל.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
4 מברישים בביצה, ומפזרים תוספות אם רוצים.
5 אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.