אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פרעצל מבצק יוגורט

חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגורט, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. מעצבים, אופים וזהו - הנה הפכתם לאנשים שמתקתקים פרעצלים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 27/10/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 361 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 כוסות קמח תופח 

250 מ"ל יוגורט 

ביצה

כפית מלח 

לעיטור:

ביצה טרופה

תוספות כמו שומשום, מלח גס, זעתר או מה שמתחשק

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק (אפשר במיקסר).  

3 מחלקים ל-6 חלקים שווים ומעצבים ללחמניות פרעצל.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

פרעצל מבצק יוגורט (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4 מברישים בביצה, ומפזרים תוספות אם רוצים.

5 אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.

פרעצל מבצק יוגורט (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פרעצל מבצק יוגורט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.