צילום׃ רון יוחננוב, אוכל טוב, mako
סוכריות שוקולד
אנחנו תמיד מחפשים לתקופה הזאת של אוגוסט פעילות לילדים שכוללת בית ומזגן - ואם יוצא לנו מזה נשנוש מתוק טעים - אז בכלל! רון יוחננוב סידר לנו סוכריות שוקולד פשוטות שמזלפים על מקל ומוסיפים להן מה שרק רוצים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 09/08/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
200 גרם שוקולד (איזה סוג שאוהבים)
2 כפות שמן (עדיף שמן קוקוס)
מקלות לסוכריות
תוספות שאוהבים: שברי עוגיות/סוכריות קופצות/סוכריות צבעוניות/פירות וכו'
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל (או בבן מארי).
2 מרפדים מגש בנייר אפייה.
>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
3 מזלפים על נייר האפייה את הכמות הרצויה לכל סוכריה בעזרת כפית או שקית זילוף, ומכניסים אליה את המקל.
4 מוסיפים אילו תוספות שרוצים, ומכניסים למקרר עד להתייצבות (גם עשר דקות מספיקות).
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.
בתיאבון!