צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
חיתוכיות פרוזן יוגורט
אחרי הטילונים של השבוע שעבר, רון יוחננוב מציג נשנוש קיץ מושלם שאפילו לא יעורר בכם רגשות אשם: תבנית פרוזן יוגורט ביתי עם תוספות שאוהבים (השמיים הם הגבול, חברים), ששוברים לחתיכות, זוללים ומתרעננים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 23/06/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לפרוזן יוגורט:
500 מ"ל יוגורט טבעי (מכל סוג שתבחרו, עדיף באחוזי שומן גבוהים)
5 כפות ממתיק: מייפל טבעי/סילאן/דבש
כפית תמצית וניל (לא חובה)
תוספות:
כוס פירות קפואים/פירות טריים חתוכים/שברי אגוזים/גרנולה/שוקולד/פיצוחים/קורנפלקס
אופן ההכנה:
1 מרפדים תבנית בגודל 20X30 בנייר אפייה.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מערבבים בקערה את היוגורט עם הממתיק שבחרתם עד לקבלת בלילה אחידה.
3 יוצקים את היוגורט לתבנית.
4 מפזרים על היוגורט את התוספות, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות (או לילה).
5 חותכים לקוביות או שוברים לחתיכות, וזוללים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
* אחרי ההקפאה והחיתוך אפשר לאחסן במקפיא בקופסה סגורה עד חודשיים.