אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

חיתוכיות פרוזן יוגורט

אחרי הטילונים של השבוע שעבר, רון יוחננוב מציג נשנוש קיץ מושלם שאפילו לא יעורר בכם רגשות אשם: תבנית פרוזן יוגורט ביתי עם תוספות שאוהבים (השמיים הם הגבול, חברים), ששוברים לחתיכות, זוללים ומתרעננים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 23/06/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 112 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפרוזן יוגורט:

500 מ"ל יוגורט טבעי (מכל סוג שתבחרו, עדיף באחוזי שומן גבוהים)

5 כפות ממתיק: מייפל טבעי/סילאן/דבש  

כפית תמצית וניל (לא חובה)

תוספות:

כוס פירות קפואים/פירות טריים חתוכים/שברי אגוזים/גרנולה/שוקולד/פיצוחים/קורנפלקס 

אופן ההכנה:

1 מרפדים תבנית בגודל 20X30 בנייר אפייה. 

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

חיתוכיות פרוזן יוגורט. החומרים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
חיתוכיות פרוזן יוגורט. החומרים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2 מערבבים בקערה את היוגורט עם הממתיק שבחרתם עד לקבלת בלילה אחידה. 

3 יוצקים את היוגורט לתבנית.

4 מפזרים על היוגורט את התוספות, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות (או לילה).

5 חותכים לקוביות או שוברים לחתיכות, וזוללים.

חיתוכיות פרוזן יוגורט. לפני החיתוך (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
וככה ה נראה לפני ששוברים לחתיכות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 

* אחרי ההקפאה והחיתוך אפשר לאחסן במקפיא בקופסה סגורה עד חודשיים.