אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פשטידת פסטה בלי בישול מקדים

זוכרים את שיגעון הפסטה בסיר אחד? אז קבלו את גרסת הפשטידה: את מאפה הפסטה המהמם הזה מכינים בלי לבשל את הפסטה קודם, ואפילו בלי ללכלך קערה בשביל הרוטב. כשאנחנו עצלנים - אז עד הסוף! (ואנחנו גאים בזה)

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 11/04/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 215 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת ספגטי 

קופסת עגבניות מרוסקות 

4 כפות שמן זית

4-5 שיני שום, כתושות

חופן בזיליקום טרי

מעט צ'ילי חריף (לא חובה) 

2 וחצי כוסות מים (625 מ"ל)

200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 

מלח

פלפל שחור 

גבינת פרמזן, להגשה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

פשטידת פסטה בלי בישול - שלמה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פשטידת פסטה בלי בישול|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3 מפזרים את המוצרלה ואופים ללא כיסוי 50-60 דקות. 

4 מגררים פרמזן ומגישים חם.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 

 בתיאבון!