צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
משה בתיבת טורטייה
חזרנו במכונת זמן לשנות ה-80, והטייס שלנו רון יוחננוב (יש טייסים במכונות זמן?) דאג לשדרוג מעולה: במקום לעבוד עם בצק מגלגלים את הנקניקיות בטורטיות עם איולי פסטו מהיר. אפשר לטגן ואפשר לאפות, מה שמתחשק
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 20/10/20
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חבילת טורטיות
נקניקיות
לאיולי פסטו מהיר:
חצי כוס מיונז
2 כפות גדושות של פסטו
שן שום כתושה
מעט מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים לאיולי.
2 מניחים על משטח עבודה את הטורטייה, מורחים איולי, מניחים מעל נקניקייה ומגלגלים. ניתן לסגור את הטורטייה בעזרת קיסם.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים מכל הצדדים עד הזהבה. לחלופין - ניתן לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-15 דקות, או עד הזהבה.
*אפשר להחליף את האיולי בתערובת של קטשופ, מיונז וחרדל.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.