אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, אוכל טוב, mako

פסטה על שיפודים

כמה שאנחנו אוהבים טריקים לפסטות: צ'יפס פסטה, פסטה בסיר אחד, פסטה שמכינים בכלל בתנור. אין סוף דרכים כיפיות לאכול את אחת המנות הכי אהובות. והיום: שיטה חדשה - פסטה ברוטב פיצה על שיפודים

רון יוחננוב | אוכל טוב, mako | פורסם 16/08/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה פנה

שיפודים

200 גרם גבינה צהובה/מוצרלה

תוספות שאוהבים: זיתים/פטריות/תירס/בצל וכו'

 

לרוטב פיצה:

שתי עגבניות בשלות קלופות/חצי קופסת עגבניות מרוסקות

כף גדושה רסק עגבניות

שתי שיני שום כתושות

כפית סוכר

מעט מלח ופלפל שחור

מעט עלי אורגנו טריים או יבשים

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.

2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.

3 מכינים את רוטב הפיצה: קוצצים את העגבניות ומכניסים עם כל שאר המרכיבים לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

4 משפדים על כל שיפוד כ-12 יחידות פסטה, יוצקים עליהן כף רוטב, מפזרים גבינה ואם רוצים - גם תוספות. חוזרים על הפעולה לכל השיפודים ומסדרים על גבי נייר האפייה.

5 אופים כ-7 דקות או עז הזהבה ומגישים.

פסטה על שיפוד (צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako)
פסטה על שיפוד|צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם. 

בתיאבון!