צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
תפוחי אדמה בחמאה ודבש
האם יש עוד משהו שיהפוך תפוחי אדמה בתנור למושלמים יותר ממה שהם, ועדיין לא עשינו? בהחלט, ומי אם לא רון יוחננוב ימצא את הדבר הבא: כף אחת של דבש, על תפוחי אדמה בחמאה, מלח ועשבי תיבול. אנחנו התאהבנו
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 10/11/21
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
קילו תפוחי אדמה, שטופים וחתוכים לפרוסות
50 גרם חמאה או 3 כפות שמן זית
כף גדושה דבש
מלח ים אטלנטי
עלי תימין או רוזמרין, קצוצים דק
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 ממיסים את החמאה בקערה, מוסיפים את הדבש ואת תפוחי האדמה ומערבבים.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
3 מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מפזרים מעל מלח ים ועשבי תיבול.
4 אופים בתנור עד הזהבה 20-25 דקות.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.