אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

קציצות עוף אפויות בטעם פלאפל

קציצות אפויות עם אפקט של טיגון זה בערך המקסימום שאנחנו יכולים לצפות לו מהיום הזה. התיבול של הפלאפל הוא רק בונוס (ולא חובה בכלל)

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 15/03/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 87 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם עוף טחון (חזה או פרגית) 

1 בצל, מגורר בפומפייה

1 תפוח אדמה, מקולף ומגורר בפומפייה

חופן כוסברה קצוצה 

5 שיני שום, קלופות

חצי כוס פירורי לחם

חצי כפית שטוחה כורכום 

כפית פפריקה 

חצי כפית שטוחה כמון 

כפית אבקת אפייה 

ביצה

מלח 

פלפל שחור

2 כפות שמן זית

לצלייה:

ספריי שמן 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה. 

3 לקבלת אפקט טיגון, מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים את הנייר בספריי שמן. מגלגלים קציצות קטנטנות ומסדרים על נייר האפייה המשומן. 

4 אופים כ-15 דקות או עד הזהבה. 

 רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.