אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

צנימי בטטה

אם גם אתם מרגישים שמרוב פחמימות ריקות אתם תכף הופכים ללחמנייה בעצמכם - זה הפתרון בשבילכם: צנימים פריכים, דקים וטעימים, שעשויים לא מלחם אלא מפרוסות בטטה דקיקות. איך הקסם הזה קורה? הנה, ממש בקלות

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 17/03/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 77 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בטטה גדולה

תרסיס שמן (לא חובה)

תוספות אפשריות:

שוקולד למריחה ובננות פרוסות

גבינת שמנת, פרוסות עגבנייה ובזיליקום

אבוקדו טרי, פרוס

קרם פרש או שמנת חמוצה ותותים

ביצת עין

חמאת בוטנים ובננה

אופן ההכנה:

1 פורסים את הבטטה דק דק לאורכה, רצוי בעזרת מנדולינה.

2 מכניסים לטוסטר ל-2 דקות (כ-2 סבבים של הטוסטר).

צנימי בטטה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צנימי בטטה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צנימי בטטה עם שוקולד ובננה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צנימי בטטה עם שוקולד ובננה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

3 מסדרים את התוספות ומגישים.