צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
עוגיות פרג מושלגות
הבטיחו לנו שלג השבוע, ומאז זה לא יוצא לנו מהראש. אז מה הפלא שהלכנו על עוגיות פרג יפות עם מעטה לבן ומושלג? אם התחזית תתגשם, תבנית של כאלה בדיוק תחכה לנו לצד התה כשנחזור הביתה מהכפור
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 16/02/21
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
כוס וחצי קמח לבן
50 גרם פרג טחון
כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה מומסת
ביצה
חצי כוס סוכר לבן
מעט תמצית וניל
לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה).
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מכדררים את הבצק לכדורים קטנים.
4 מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
5 מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות.
6 מקררים עד להתייצבות.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.