אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

עוגיות פרג מושלגות

הבטיחו לנו שלג השבוע, ומאז זה לא יוצא לנו מהראש. אז מה הפלא שהלכנו על עוגיות פרג יפות עם מעטה לבן ומושלג? אם התחזית תתגשם, תבנית של כאלה בדיוק תחכה לנו לצד התה כשנחזור הביתה מהכפור

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 16/02/21 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 96 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (30 מנות):

כוס וחצי קמח  לבן

50 גרם פרג טחון

כפית אבקת אפייה

100 גרם חמאה מומסת

ביצה

חצי כוס סוכר לבן

מעט תמצית וניל  

לציפוי:

100 גרם אבקת סוכר 

100 גרם סוכר לבן  

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה).

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.   

3 מכדררים את הבצק לכדורים קטנים.   

4 מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

5 מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות.  

6 מקררים עד להתייצבות.   

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.