אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פוטטוס מושלמים

התוספת המושלמת לכל מנה עיקרית: פוטטוס פריכים וזהובים מבחוץ ורכים מבפנים, בכלום עבודה ומקסימום הנאה. לא משנה בכמה תפוחי אדמה תשתמשו, היא תמיד תתחסל עד אחרון הפלחים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 05/05/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 922 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5-6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים

2-3 כפות שמן 

2 כפות קורנפלור 

כף פפריקה אדומה 

כפית אבקת שום או שום גבישי 

כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה) 

מלח 

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

2 מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.

3 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.

4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים.

5 אופים 40 דקות ב-220 מעלות או מטגנים בשמן עמוק.

פוטטו צ'יפס. אפשר לטגן ואפשר לאפות - תחליטו אתם (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פוטטו צ'יפס. אפשר לטגן ואפשר לאפות - תחליטו אתם|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!