אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פתיתים ועוף בשקית קוקי

יום קשה עובר על כוחותינו? כל העולם על הגב שלכם? תנו לנו לעזור עם הבישולים: עוף ופתיתים שיוצאים מושלם אחרי שהם בילו שעה בתנור בתוך שקית קוקי. חמש דקות עבודה, והקסם קורה: כל כך טעים, כל כך פשוט

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 10/11/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 201 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם (שקית שלמה) פתיתים

500 גרם פרגיות עוף (או חלקי עוף לבחירה)

400 גרם (קופסה אחת) עגבניות מרוסקות

כפית תימין טרי

3 כפות שמן זית

כוס וחצי מים חמימים

2 כפות סילאן

כף תבלין גריל עוף או תבלין קציצות

כפית מלח

פלפל שחור

חופן עלי בזיליקום טריים, להגשה 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 

2 מכניסים את כל המצרכים לשקית קוקי.

3 סוגרים את השקית ומערבבים הכל בתוך השקית. לא מחוררים את השקית!

פתיתים ועוף בשקית קוקי (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
בלי לחורר! שקית הקוקי נכנסת לתנור|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4 מכניסים לתנור לשעה.

5 פותחים את השקית, מערבבים היטב ומגישים חם.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.