אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

חביתת פיצה

אוקיי, ייתכן שהפעם קצת הגזמנו, אבל היה משולש של פיצה מאתמול, והיינו רעבים, ואתם יודעים מה? חביתה עם קוביות פיצה זה דווקא טעים ממש! עד שלא תנסו לא תדעו

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 25/05/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.1 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

משולש פיצה, חתוך לקוביות 

2 ביצים 

מלח

פלפל שחור 

מעט שמן או חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

1 טורפים את הביצים בקערה קטנה ומוסיפים את קוביות הפיצה, המלח והפלפל. מערבבים.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2 מחממים מחבת עם מעט שמן או חמאה. מטגנים את החביתה משני הצדדים. 

3 מגישים חם עם סלט.

 רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.