צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
חטיף דפי אורז ממכר
בימים האחרונים החטיף הזה שורף את הרשת, ואפשר להבין למה. הרי אין פלא גדול יותר מלקחת דף אורז יבשושי וחסר הוד ולראות אותו הופך, במחי טיגון בלבד, לחטיף אוורירי ופריך. במה מתבלים? אפילו רק עם מלח זה שוס
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 28/04/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
5-6 דפי אורז
שמן לטיגון עמוק
מלח
אפשרויות לתבלינים נוספים:
פלפל שחור
צ'ילי יבש
זעתר
אופן ההכנה:
1 גוזרים את דפי האורז למשולשים בעזרת מספריים.
2 מחממים שמן בסיר עמוק.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 זורקים לתוך השמן החם כמה משולשים בכל פעם ומטגנים עד שהם תופחים ומקבלים את הצורה שבתמונה. שימו לב, זה קורה ברגע.
4 מסננים שאריות של שמן ומעבירים למגש עם נייר סופג.
5 בוזקים מלח ותבלינים שאוהבים (גם רק מלח טוב), ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון.