אוכל
צילום׃ ענבל לביא, נספרסו

אייס קפה אלפחורס

ואם נגיד לכם שמהיום אתם יכולים להתענג על עוגיית אלפחורס טובה בלי להכניס שום עוגייה לפה? עם משקה האייס קפה הזה, שיש בו בדיוק את כל מה שצריך, אתם יכולים לעשות את זה, וליהנות מכל רגע. פינוק קיצי במיטבו

ענבל לביא | נספרסו | פורסם 16/07/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכוס 330 מ"ל:

3-5 כפיות ריבת חלב, לפי הטעם

3 קוביות קרח

120 מ"ל (חצי כוס) חלב קר

15 מ"ל (כף) סירופ קוקוס מונין

40 מ"ל אספרסו

קוקוס מקורמל, לעיטור

אופן ההכנה:

1 מחממים את ריבת החלב 5-10 שניות במיקרוגל או על בן מארי לריכוך קל ומשטחים בתחתית הכוס.

2 מוסיפים 3 קוביות קרח.

3 מערבבים חלב עם סירופ קוקוס ושופכים מעל.

4 מוזגים 40 מ"ל אספרסו, מפזרים קוקוס מקורמל ומגישים.

5 בוחשים היטב בכפית ארוכה כך שריבת החלב תיטמע במשקה ולוגמים בהנאה.

אייס קפה אלפחורס נספרסו (צילום: ענבל לביא, נספרסו)
טבע דומם עם אלפחורס|צילום: ענבל לביא, נספרסו

* מערכת הוורטו היא מכונת קפה חדשנית המיועדת להכנת קפה איכותי בכוסות גדולות, עם קרמה עבה וקטיפתית. תערובות הוורטו משתלבות מעולה עם חלב חם וקר, לפני או אחרי ההכנה. כל מה שנשאר לכם לעשות זה ללחוץ על כפתור ולהתפנק. לפרטים נוספים לחצו כאן