אוכל
צילום׃ unsplash

קפה קר עם שוקולד

חשבתם פעם לערבב קוביית שוקולד לתוך הקפה, במקום ההמתקה השגרתית? נאמר זאת כך, הקפה הקר הביתי שלכם עומד להשתדרג

שנטי גדרון | נספרסו | פורסם 16/07/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קובייה-שתיים של שוקולד (מריר או חלב)

אספרסו כפול

קוביות קרח

חלב סויה קר

אופן ההכנה:

1 מניחים את השוקולד בכוס, מוסיפים את האספרסו הכפול ומערבבים עד שהשוקולד נמס.

2 מוסיפים הרבה מאוד קרח ונגיעה של חלב סויה, ומגישים.

 * אפשר להסתפק במתיקות של השוקולד או להוסיף ממתיק.

קפה קר של שנטי גדרון (צילום: שנטי גדרון, נספרסו)
קפה קר של שנטי גדרון|צילום: שנטי גדרון, נספרסו

* מערכת הוורטו היא מכונת קפה חדשנית המיועדת להכנת קפה איכותי בכוסות גדולות, עם קרמה עבה וקטיפתית. תערובות הוורטו משתלבות מעולה עם חלב חם וקר, לפני או אחרי ההכנה. כל מה שנשאר לכם לעשות זה ללחוץ על כפתור ולהתפנק. לפרטים נוספים לחצו כאן