אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעים

חוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 09/10/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.7 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

10 בטטות קטנות, חצויות לאורכן

לרוטב:

5 כפות שמן זית

2 כפות סירופ מייפל

מעט עלי תימין

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים.

3 מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה.

4 צולים חצי שעה, הופכים ומגישים.

נשנוש בטטות קל, מוכן (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
מוכן|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!