צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעים
חוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 09/10/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
10 בטטות קטנות, חצויות לאורכן
לרוטב:
5 כפות שמן זית
2 כפות סירופ מייפל
מעט עלי תימין
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים.
3 מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה.
4 צולים חצי שעה, הופכים ומגישים.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!