צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
סלט קינואה חם עם טופו וירקות
כמו בכל תחילת שנה חדשה, הבטחנו לעצמנו שהשנה נאכל טוב יותר וזה מה שבכוונתנו להכין היום: מנת סלט חם של קינואה, טופו וירקות. זריז, פשוט, טעים ובריא. כולם מנצחים
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 19/09/23
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
בצל, קצוץ דק
4 שיני שום, קצוצות
כוס קינואה
כוס מים
צ'ילי אדום, קצוץ דק
4 ס"מ ג'ינג'ר, מגורר
2 גזרים, מגוררים דק
חתיכת דלעת, מגוררת גס
חבילת טופט, מגוררת גס (300 גרם)
כף סויה
מלח
חופן עלי תרד טריים
אופן ההכנה:
1. מטגנים בסיר קטן מעט בצל ושום בשמן זית. מוסיפים את הקינואה, מתבלים במלח ומטגנים עוד קצת.
2 מוסיפים כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהקינואה מוכנה (כ15-20 דקות).
3 בינתיים מטגנים במחבת נפרדת צ'ילי, ג'ינג'ר, גזר ודלעת. כשהירקות מתרככים מוסיפים את הטופו, מתבלים בסויה ומלח ומערבבים.
4 מוסיפים את עלי התרד, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הקינואה המוכנה לסיר הירקות, מערבבים ומגישים.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!