אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט קינואה חם עם טופו וירקות

כמו בכל תחילת שנה חדשה, הבטחנו לעצמנו שהשנה נאכל טוב יותר וזה מה שבכוונתנו להכין היום: מנת סלט חם של קינואה, טופו וירקות. זריז, פשוט, טעים ובריא. כולם מנצחים

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 19/09/23 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל, קצוץ דק

4 שיני שום, קצוצות

כוס קינואה

כוס מים

צ'ילי אדום, קצוץ דק

4 ס"מ ג'ינג'ר, מגורר

2 גזרים, מגוררים דק

חתיכת דלעת, מגוררת גס

חבילת טופט, מגוררת גס (300 גרם)

כף סויה

מלח

חופן עלי תרד טריים

 

אופן ההכנה:

1. מטגנים בסיר קטן מעט בצל ושום בשמן זית. מוסיפים את הקינואה, מתבלים במלח ומטגנים עוד קצת.

2 מוסיפים כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהקינואה מוכנה (כ15-20 דקות).

3 בינתיים מטגנים במחבת נפרדת צ'ילי, ג'ינג'ר, גזר ודלעת. כשהירקות מתרככים מוסיפים את הטופו, מתבלים בסויה ומלח ומערבבים.

4 מוסיפים את עלי התרד, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הקינואה המוכנה לסיר הירקות, מערבבים ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!