אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

קישואים צלויים ברוטב פיקנטי

תסתכלו על המנה הזאת, ודעו לכם שיש מצב רציני שאתם חוזים פה בדבר הכי טעים שאפשר להכין עם קישואים. והכל בזכות הרוטב החריף, הלאבנה הצוננת שלמטה וכמובן העובדה שקישואים הם אחלה ירק שבעולם

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 05/09/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

10-12 קישואים קטנים

בצל, קצוץ דק

3 כפות שמן זית

6 שיני שום שלמות

חופן עגבניות שרי

4 כפות רסק עגבניות

מלח

מקל קינמון

צ'ילי חריף, לפי הטעם

כוס וחצי מים או מרק עוף

להגשה:

גבינת לאבנה

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה.

2 מוסיפים את שיני השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב.

3 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

4 בודקים תיבול ומסדרים את הקישואים בסיר בשכיבה.

5 מבשלים עוד חצי שעה עד שעה, עד שהקישואים רכים והרוטב מסמיך מאוד.

6 מגישים על לאבנה עם זילוף של שמן זית מלמעלה.

ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!