צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
סלט טורקי
הסלט הזה לבדו אומנם לא יכול להחזיק ארוחה, אבל הוסיפו אותו לארוחה קיימת ותראו איך היא מקפיצה את ערכה והופכת לטעימה ושלמה הרבה יותר. ואנחנו לא מתחילים לדבר על השילוב שלו עם חלה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 04/07/22
- זמן עבודהשעתיים
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 בצלים, קצוצים דק
צרור גדול של כוסברה, קצוץ דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק
3 כפות אריסה
2 כפות רסק עגבניות
רבע כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כמון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל המרכיבים, ומתבלים לפי הטעם.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
2 מעבירים לשעה וחצי לפחות במקרר לפני ההגשה.