צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
ממרח סקורדליה
אם גם אתם מכורים לממרח סקורדליה, ורגילים להזמין אותו בכל מסעדה יוונית שנקרית בדרככם, בטוח תשמחו לשמוע שלגמרי אפשר להכין סקורדליה בבית, ואפילו בקלות! שום, תפוד, שקדים, שמן זית ויש לכם את זה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 07/08/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 תפוח אדמה גדול, מבושל במים וקלוף
200 גרם שקדים מולבנים (אם אין - שקדים טבעיים גם טוב)
4 שיני שום, כתושות
2 פרוסות לחם לבן
7 כפות חומץ בן יין
כף מלח
350 מ"ל שמן זית
להגשה:
שמן זית
שקדים קלויים
אופן ההכנה:
1 טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת ממרח בטקסטורה של חומוס. אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים (עדיף את מי הבישול של תפוח האדמה, אבל לא חובה).
2 מגישים עם שמן זית ושקדים קלויים.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!