אוכל
צילום׃ Sergii Koval, ShutterStock

עוגיות פקאן הכי קלות בארץ

חמאתיות, פריכות ומענגות גוף ונפש - ככה מכינים עוגיות פקאן שמבחוץ נראות צנועות, אבל בפנים הן עולם ומלואו

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 12/09/22 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם פקאן טבעי טחון

חצי כוס סוכר

240 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

2 כוסות קמח

לציפוי: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר וחמאה. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הפקאן והקמח וממשיכים בפעולת המיקסר עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לחצי שעה.

3 מחממים תנור ל-190 מעלות.

4 יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

5 אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט.

6. מצננים כחצי שעה, מפדרים בהמון אבקת סוכר ומגישים (או שומרים בקופסה אטומה).

ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!