צילום׃ Sergii Koval, ShutterStock
עוגיות פקאן הכי קלות בארץ
חמאתיות, פריכות ומענגות גוף ונפש - ככה מכינים עוגיות פקאן שמבחוץ נראות צנועות, אבל בפנים הן עולם ומלואו
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 12/09/22
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם פקאן טבעי טחון
חצי כוס סוכר
240 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
2 כוסות קמח
לציפוי: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר וחמאה. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הפקאן והקמח וממשיכים בפעולת המיקסר עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.
2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לחצי שעה.
3 מחממים תנור ל-190 מעלות.
4 יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט.
6. מצננים כחצי שעה, מפדרים בהמון אבקת סוכר ומגישים (או שומרים בקופסה אטומה).
ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!