אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

כדורי תירס מטוגנים

כולם מכינים לביבות? תהיו אתם מיוחדים ונסו את הכדורים מטריפי החושים האלה, שעשויים מפירה, תירס והרבה פרמזן ולוקחים בהליכה את רוב הלביבות שטעמנו עד היום

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 22/11/21 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה

2 כוסות גרגירי תירס

1 ביצה גדולה

כוס וחצי גבינת פרמזן מגוררת (או אחרת לפי טעמכם)

2 כפות קמח

מלח פלפל צ'ילי יבש

קורט אגוז מוסקט

לציפוי וטיגון

כוס פירורי לחם

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

1 מערבבים היטב את על המרכיבים לקבלת תערובת אחידה.

2 מחממים סיר קטן עם שמן בגובה 5 ס"מ על להבה בינונית-גבוהה.

3. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל של כדור פינג פונג, מצפים היטב בפירורי הלחם ומטגנים כ-4 דקות, עד להשחמה יפה מכל הכיוונים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!