אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

נודלס הורסים בעשר דקות

רעבים, ורעבים עכשיו? הנודלס האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים: רוטב פיקנטי מתקתק-חרפרף שמתקתקים בשנייה, במנה שמתגעגעים אליה אחר כך כל היום

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 15/06/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 105 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

100 גרם אטריות אורז רחבות או כל איטריות אחרות שאתם אוהבים

לרוטב:

2 כפות חמאת בוטנים

2 כפות רוטב סויה

כף רוטב דגים (אפשר להחליף בחומץ בלסמי מצומצם)

כף שמן צ'ילי

2 כפות ממי הבישול של האטריות

שן שום, מגוררת

לקישוט:

בצל ירוק קצוץ

רבע לימון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים 7 דקות או לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.

2. מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי הרוטב (כולל 2 הכפות של מי הבישול). מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים היטב עד שהן עטופות לגמרי ברוטב.

3 מקשטים בהרבה בצל ירוק ומגישים עם לימון בצד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

* האטריות טעימות גם קרות.