צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
נודלס הורסים בעשר דקות
רעבים, ורעבים עכשיו? הנודלס האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים: רוטב פיקנטי מתקתק-חרפרף שמתקתקים בשנייה, במנה שמתגעגעים אליה אחר כך כל היום
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 15/06/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
100 גרם אטריות אורז רחבות או כל איטריות אחרות שאתם אוהבים
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב דגים (אפשר להחליף בחומץ בלסמי מצומצם)
כף שמן צ'ילי
2 כפות ממי הבישול של האטריות
שן שום, מגוררת
לקישוט:
בצל ירוק קצוץ
רבע לימון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים 7 דקות או לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.
2. מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי הרוטב (כולל 2 הכפות של מי הבישול). מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים היטב עד שהן עטופות לגמרי ברוטב.
3 מקשטים בהרבה בצל ירוק ומגישים עם לימון בצד.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
* האטריות טעימות גם קרות.