אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

ספייסי מיונז

בשלנים מעולים יודעים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים - למשל במיונז שמוגש לשולחן, שהוא לא רגיל אלא חרפרף ועוקצני, ספייסי מיונז כמו שמגישים במסעדות. רוצים להיות מאלה? זה המתכון, והוא סופר פשוט

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 06/05/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שלושת רבעי כוס מיונז (איזה שאוהבים)

2 כפות רוטב סרירצ'ה

כפית מיץ ליים או לימון

רבע כפית צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב בקערה מיונז עם רוטב סרירצ'ה.

2 מוסיפים מיץ ליים או לימון וצ'ילי יבש, ומערבבים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!