צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
פסטה ראגו (בשר מפורק)
מזג אוויר אפרורי הוא תפאורה מושלמת למנה הפסטה הזאת: ארוחה שמתחילה בבישול ארוך וסבלני של נתח בקר, ומסתיימת בצלחת המהממת שלפניכם
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 08/11/22
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חבילת פסטה (פוזילי או מה שאוהבים)
לראגו:
חצי קילו בשר לצלי (כמו צוואר או כתף), חתוך קוביות ומומלח
שמן זית
בצל, קצוץ
4 שיני שום, קצוצות
ליטר ציר או מים
עגבנייה, קצוצה
חצי צ'ילי טרי
מלח
קורט קינמון
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר את הבצל, השום והבשר עד השחמה.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
3 מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי לפחות, או עד שהבשר רך.
4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
5 מפרקים את הבשר ומחזירים לסיר. מוסיפים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה.
6 מערבבים את התבשיל עם הפסטה ומגישים מיד.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!