אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט אבוקדו

יצא לכם לטעום אבוקדו בימים האחרונים? אם כן, בטוח הבחנתם שהפרי נמצא עכשיו בשעתו היפה ביותר, ולא לנצל את זה כמו שצריך זה פשוט פשע. אנחנו מתכוונים לאכול סלט אבוקדו בכל ערב מעכשיו ועד הודעה חדשה, ואתם?

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 08/01/24 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 אבוקדו בשלים, קלופים (עדיפות להאס)

1 עגבנייה טרייה, חתוכה לקוביות

חצי כפית מלח

מיץ מחצי לימון טרי

רבע בצל סגול, קצוץ דק

רבע פלפל ירוק חריף טרי, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1 מועכים היטב את האבוקדו במזלג.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים בעדינות ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!