צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
סלט כרובית טרייה
נגמרו הימים שכרובית הייתה חומר גלם לבישול בלבד. היום מי שלא משתמש בכרובית לסלט - ככה, כמו שהיא - פשוט לא ממצה את הפוטנציאל הענק שלה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 17/04/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
כרובית שלמה קטנה, מגוררת גס
חצי כוס שקדים פרוסים
8 משמשים מיובשים, קצוצים לקוביות קטנות
בצל סגול קטן, קצוץ דק
חצי כוס פטרוזליה קצוצה גס
חצי כוס נענע קצוצה דק
לתיבול:
מלח
שמן זית
לימון סחוט
אופן ההכנה:
1 קולים את השקדים על מחבת חמה (ללא שמן). נזהרים לא לשרוף.
2 מערבבים כל מרכיבי הסלט.
3 מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון, מערבבים ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!