צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
פשטידת פתיתים אדומה
פשטידת פתיתים אדומה שהילדים של הבית וגם החברים שלהם ישמחו לאכול, אבל לא רק הם. שילוב של שתי גבינות - מוצרלה ופרמזן - שמזכיר מק אנד צ'יז עם טוויסט אחר. בקיצור: מצאנו לכם אחלה ארוחת ערב לסגור איתה פינה
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 31/01/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 20X30:
בצל גדול טחון
2 כוסות פתיתים
140 גרם רסק עגבניות
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
3 כוסות מים
כוס מוצרלה מגוררת
3 ביצים
רבע כוס גבינת פרמז׳ן מגוררת
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1 מטגנים היטב את הבצל בסיר עמוק עם 3 כפות שמן זית.
2 מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן כ-2 דקות.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה סגור כ-10 דקות.
4 מערבבים את הפתיתים עם הביצים והמוצרלה.
5 מעבירים את הפתיתים לתבנית 20X30 משומנת ומגררים את גבינת הפרמזן מעל.
6 אופים בחום של 200 במשך 20 דקות, ואז מעבירים למצב גריל ואופים 3 דקות נוספות. בתיאבון!