אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פשטידת פתיתים אדומה

פשטידת פתיתים אדומה שהילדים של הבית וגם החברים שלהם ישמחו לאכול, אבל לא רק הם. שילוב של שתי גבינות - מוצרלה ופרמזן - שמזכיר מק אנד צ'יז עם טוויסט אחר. בקיצור: מצאנו לכם אחלה ארוחת ערב לסגור איתה פינה

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 31/01/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20X30:

בצל גדול טחון

2 כוסות פתיתים

140 גרם רסק עגבניות

כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כפית פפריקה

3 כוסות מים

כוס מוצרלה מגוררת

3 ביצים

רבע כוס גבינת פרמז׳ן מגוררת

שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1 מטגנים היטב את הבצל בסיר עמוק עם 3 כפות שמן זית.

2 מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן כ-2 דקות.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה סגור כ-10 דקות.

4 מערבבים את הפתיתים עם הביצים והמוצרלה.

5 מעבירים את הפתיתים לתבנית 20X30 משומנת ומגררים את גבינת הפרמזן מעל.

6 אופים בחום של 200 במשך 20 דקות, ואז מעבירים למצב גריל ואופים 3 דקות נוספות. בתיאבון!

פשטידת פתיתים מינוס חתיכה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פשטידת פתיתים מינוס חתיכה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל